Rodinný dům

Prosvětlený a prostorný osmipokojový rodinný dům s jižní orientací a pozemkem o rozloze 2 200 m2 se nachází v příjemné lokalitě Bytča kousek od Žiliny. Originální bydlení pro ty, kteří hledají domov v klidu, tichu a zeleni. 

Dispozici přízemí domu tvoří předsíň se šatnou, z níž se vchází do společenské místnosti s monolitickým krbem, hala s mořským akváriem, pracovna, jídelna s obývacím pokojem, kompletně zařízená kuchyně se spíží, prádelna a toaleta. Z obývacího pokoje vede vstup do 75metrové zimní zahrady s krbovými keramickými kamny a obklady z travertinu. Do horního podlaží vede z přízemí vstup dvěma schodišti. V patře se nachází šatna, hlavní ložnice s en-suite velkoryse pojatou koupelnou se solitérní vanou, rozměrným sprchovým koutem s vitrážovými skly, 2 umyvadly s mosaznými bateriemi. Do této koupelny lze vstoupit i z další ložnice, do níž se vchází z haly. Z haly se dá též dostat do další koupelny se sprchovým koutem a do 2 dětských pokojů s balkonem. Zapuštěné podlaží domu obsahuje kotelnu, prostornou šatnu a 3 sklady. 

Na pozemku se nachází 30 m2 velký zděný altán se zahradním krbem, kuchyňskou linkou se žulovou pracovní deskou a nerezovým dřezem, zavlažovací systém, zahradní domek k uložení zahradnických potřeb i 29 m2 velký sklad nářadí. Parkování pro 2 auta je pod přístřeškem. 

Vybavení zahrnuje podlahové vytápění kombinované s radiátory a krby, plynový kotel VIessmann, kuchyňské spotřebiče značky Siemens, profesionální troubu ILVE, pracovní desku z mramoru, křišťálové lustry v celém domě, perské koberce, nábytek, dveře z masivu, dřevěné podlahy a podlahy z italského travertinu. Dům má bezpečnostní i kamerový systém a videovrátného. Nemovitost se prodává kompletně zařízená včetně uměleckých děl

Poloha této výjimečné rezidence pouhé 3 km od napojení na dálnici a 20 km od centra Žiliny umožňuje dosah kompletní občanské vybavenosti. V blízkosti je možná relaxace v přírodě či na koupališti i sportovní vyžití na vodní nádrži. Též je zde mnoho turistických stezek a tras a možnost procházky na zámek

Interiér 582 m2, pozemek 2 254 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101330
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    582 m²
  • Pozemek
    2 254 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.