Pozemek

Exkluzivní pozemek s projektem na stavbu horské chalupy a platným stavebním povolením se nachází v klidné části Harrachova, přímo u lesa a v docházkové vzdálenosti centra tohoto oblíbeného krkonošského střediska.

Pozemek má rozlohu cca 821 m2, jsou zde přípojky inženýrských sítí (vodovod, elektřina). Odpady jsou plánovány řešit čističkou se vsakováním, vytápění tepelným čerpadlem. K pozemku je zřizována celoročně přístupná cesta.

Součástí nabídky je projekt domu s 1 nadzemním podlažím, suterénem (v úrovni zahrady) a s obytným podkrovím. Dle návrhu může vzniknout v úrovni zahrady obytný prostor s kuchyní a jídelnou, chodba, toaleta a sauna. Z obývacího pokoje půjde vstoupit na jihovýchodně orientovanou zahradní terasu. V 1. nadzemním podlaží je plánován pokoj pro hosty, koupelna a předsíň se vstupem zvenku i z garáže. Klidovou zónu v podkroví bude tvořit rodičovská ložnice s en-suite koupelnou, další 2 ložnice, koupelna a šatna.

Krásné místo přímo u lesa, mimo hlavní turistické trasy. Zároveň je v pěším dosahu supermarket, sklárna i lanová dráha Delta, kousek od domu je možné se napojit na turistické a cyklistické stezky, vedoucí například k Mumlavským vodopádům nebo na polskou stranu Krkonoš. Harrachov nabízí výběr z restaurací, prodejny sportovního vybavení a především široké možnosti sportovního vyžití v každém ročním období. Obec je dobře přístupná i v zimě, a to nejen autem, ale také přímými autobusovými spoji i z Prahy nebo vlakem z Liberce.

Celková plocha 821 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42962
  • Prodejní cena
    16 800 000 Kč / 663 507 €
  • Cena za m²
    20 463 Kč / 808.20 €
  • Celková plocha
    821 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.