Pozemek

Rovinatý pozemek s výhledem do krajiny a projektem výstavby rodinného domu, situovaný na klidném místě v obci Ohrobec, jen pár kroků od okraje lesa, který je součástí přírodního parku Střed Čech. Vzdálenost do Prahy necelých 30 minut jízdy autem či autobusem.

Inženýrské sítě elektřiny, kanalizace a vodovodní řád. Projekt nízkoenergetického domu s minimálními provozními náklady.

Pozemek situovaný v přírodní lokalitě poblíž Ohrobského Údolí s dobrou dostupností do Prahy, k dispozici zastávka autobusu PID. Kompletní občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, polikliniky, lékárny, supermarketu a několika restaurací je k dispozici v pět kilometrů vzdálené moderní a neustále se rozvíjející obci, v Dolních Břežanech.

Pozemek 1 126 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28234
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 126 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.