Pozemek

Mírně svažitý velký jihovýchodní pozemek s možností výstavby rodinného domu leží uprostřed úchvatné čisté přírody šumavských plání v CHKO Šumava, v nadmořské výšce 960 m n.m. Název Lada označuje místní slatě s typickým a unikátním živočišným a rostlinným biotopem, které se staly jednou z dominant údolí Teplé Vltavy.

Jedná se o soubor 2 parcel, zastavitelné území činí cca 2 000 m2 a povolená zastavitelnost je 25 %. Vystavět lze 1 dům a pomocnou stavbu. Na pozemku je přípojka elektřiny a 4 prameny, lze udělat vrtanou studnu, hydrogeologický průzkum již proběhl.

Z místa se otevírají krásné výhledy na obec Borová Lada a přilehlé okolí národního parku. Poloha ve slepé ulici v místě s pouze pár chalupami zaručuje absolutní klid. V centru obce funguje mateřská a základní škola, 2 restaurace, obchod s potravinami a pošta. V zimě lze využívat upravované běžkařské stopy a sjezdovky na české i německé straně Šumavy, mimo zimní období se nabízejí krásné cyklotrasy i pěší výlety, v okolí jsou také možnosti přírodního koupání. Do Borových Lad jezdí autobusové linky z Lipna nad Vltavou, Českých Budějovic nebo Tábora, o víkendech i přímý spoj z Prahy.

Celková plocha 5 184 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105743
  • Prodejní cena
    24 000 000 Kč / 958 849 €
  • Cena za m²
    4 630 Kč / 185 €
  • Celková plocha
    5 184 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.