Pozemek

Stavební pozemek s vypracovaným projektem a inženýrskými sítěmi je situovaný v blízkosti vodní nádrže Liptovská Mara. Poloha v srdci přírody s výjimečným výhledem na krásy Liptova a s naprostým soukromím.

Podle územního plánu je pozemek vhodný pro výstavbu rekreačního domu s možností celoročního bydlení. K dispozici je vypracovaný projekt k jednopodlažnímu domu s obyvatelným podkrovím, altánkem a užitnou plochou 185 m2, na který bylo již v minulosti vydáno stavební povolení. Projekt je také zpracován pro studnu do hloubky 15–25 metrů a elektrickou přípojku 3x25 A. Přístup k pozemkům je zajištěn zpevněnou cestou.

Pozemky se nacházejí ve městě Liptovská Anna, kouzelném historickém místě v objetí hor pod Čereňovou skálou, s gotickým kostelíkem Sv. Anny z 15. století. Jen 5 km je vzdálena vodní nádrž Liptovská Mara, nazývaná také liptovské moře, u níž je potřebná občanská vybavenost. Lokalita poskytuje absolutní soukromí, ale také množství rodinných aktivit jako turistiku, vodní svět AquaCity Poprad, bobovou dráhu v Tatranské Lomnici, blízká lyžařská střediska ve Vysokých Tatrách, skialpinismus či golfové hřiště. Město Kežmarok je vzdáleno jen 4 km, Poprad 18 km a Tatranská Lomnice 19 km.

Cena 69 eur/m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105686
  • Prodejní cena
    4 944 601 Kč / 197 547 €
  • Cena za m²
    1 727 Kč / 69 €
  • Celková plocha
    2 863 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Žilinský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.