Pozemek

Velký pozemek s platným stavebním povolením se rozkládá na jihovýchodním svahu v krásné krajině přírodního parku Kašperská vrchovina na Šumavě. Místo poskytuje dokonalý klid, naprosté soukromí, nádherné výhledy do zeleného okolí a široké možnosti sportovního vyžití v každém ročním období. 

Stavební povolení bylo vydáno na rodinný dům (užitná plocha 140 m2), přístřešek, stodolu (215 m2), studnu i DČOV. Na pozemku je plánován částečně podsklepený stylový horský dům s přízemím, podkrovím a sedlovou střechou se zvoničkou. Navrhované dispoziční řešení počítá v suterénu se skladem ovoce a zeleniny, v přízemí obytným prostorem, ložnicí, šatnou, zádveřím, komorou, halou, technickou místností, koupelnou a WC, v podkroví s úložným prostorem. 

Vytápění má být zajištěno elektrokotlem doplněným o kachlová kamna na dřevo, pitná i užitková voda bude z vrtané studny. K domu navrženému tak, aby přirozeně zapadl do zdejšího prostředí, bude přiléhat jihovýchodní zahrada. Krásné výhledy do okolní přírody nemůže v současnosti narušit žádná potenciální výstavba v sousedství. Pozemek je dobře přístupný po obecní silnici, příjezdová komunikace je ve spoluvlastnictví se sousedy. Lhůta pro zahájení stavby je do října 2024. 

Pěkné místo se nachází blízko turisticky atraktivního města Kašperské Hory s historickým jádrem a fotogenickým hradem Kašperk, asi 15 minut jízdy od Sušice, oblíbeného města vodáků. V Kašperských horách i Sušici se koná spousta kulturních akcí, v zimě lze využívat četné okolní lyžařské stopy a skiareály, v dalších ročních obdobích cyklostezky i turistické trasy

Celková plocha 4 742 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102821
  • Prodejní cena
    6 900 000 Kč / 274 190 €
  • Cena za m²
    1 455 Kč / 57.80 €
  • Celková plocha
    4 742 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Plzeňský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.