Pozemek

V okrese Topoľčany nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 137 ha. Na pozemku byl navržen sportovně-rekreační areál s golfovým hřištěm, hotelem a obytnou zónou, na který bylo vydané stavební povolení. Pozemek je vhodný jako aquapark (proveden inženýrsko-geologický průzkum s vrty), k umístění fotovoltaických panelů či logistice.

K pozemku vede asfaltová přístupová cesta napojená na hlavní silnici, která je vzdálena jen 1 km. Navržené rozšíření dálnice R8 má naplánovaný sjezd z dálnice pouze 2 km od pozemku. 

Inženýrské sítě jsou v dosahu. Hranici pozemku tvoří potok. K pozemku byla vypracována EIA a pozemek je vyňat z půdního foondu. 

Výborně lokalizovaná parcela je vzdálena pouze 25 minut od letiště v Piešťanech, krajské město Nitra je vzdálené pouze 30 minut jízdy autem a Bratislava necelou hodinu.  

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102580
  • Prodejní cena
    309 604 995 Kč / 12 303 000 €
  • Cena za m²
    226 Kč / 9 €
  • Celková plocha
    1 367 000 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Nitranský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.