Pozemek

Mírně svažitý pozemek s jižní orientací a téměř pravoúhlým obdélníkovým tvarem se nachází v klidné části města Dobříš, mezi rybníkem Papež a přírodním parkem Hřebeny. Výborná dostupnost všeho potřebného, přírody i Prahy. 

Inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace) jsou k dispozici na hranici pozemku. Dle územního plánu je zde možná výstavba rekreačního domu k trvalému užívání, s přízemím a podkrovím, o maximální výšce 7,5 m2. Koeficient zastavěnosti pozemku činí 20 %. 

Plocha o rozloze 492 m2 leží na jižním svahu a je přístupná po veřejné komunikaci. V okolí je původní i nová zástavba chat a rodinných domů obklopených zahradami. V bezprostřední blízkosti funguje mateřská škola a dětská herna, v pohodlném dosahu je supermarket či restaurace. Přímo z místa je možné se během cca půl hodiny dostat příměstským autobusem ke stanici metra Smíchovské nádraží. Pěkné okolí nabízí možnost pěších procházek či výletů na kole, v dojezdové vzdálenosti jsou oblíbené turistické a rekreační oblasti Brdy, Český kras nebo Slapy

Celková plocha 492 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102499
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Celková plocha
    492 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.