Kancelářské prostory

Industriální loft s variabilní využitím, privátním vchodem a zahradou se nachází v 1. podlaží unikátního projektu Vanguard Prague. Loft s orientací na jih může být využít jako obchodní či kancelářský prostor nebo byt.  

Prostor s výškou stropu až 372 cm a s možností rozšíření až 400 cm je otevřená shell & core plocha. Poskytuje tak příležitost dokončení podle vkusu a potřeb kupujícího nejen finálních povrchů, ale také dispozic. Výška stropu umožňuje pohodlnou výstavbu patrové galerie a možnost navýšení celkové užitné plochy o dalších 25 m². Po dokončení loftu bude zkolaudováno jako byt. Kupující má možnost využít předkupní právo na garážové stání za cenu 399 000 Kč.

Původně průmyslová budova dostává moderní podobu pro rezidenční bydlení pod vedením Ing. arch. Petra Drexlera. Dokončení stavby ve vysokém standardu zahrnuje prosklenou fasádu, bezpečnostní protipožární vstupní dveře a videotelefony, prosklené příčky s požární odolností, zděné, akusticky zdvojené příčky mezi jednotkami, přípravu na exteriérové žaluzie, klimatizaci a rekuperační jednotku. K dispozici je vstupní lobby s recepcí a službou concierge, bazén v podobě akvária, wellness/spa zónu, fitness a kardio, zasedací místnost nebo prádelnu.

Misto je nedaleko golfového areálu v Hodkovičkách a oblíbené fitness stezky podél řeky, v pohodlném dosahu všeho potřebného. Celá oblast procházející v posledních letech zásadní přeměnou z průmyslového předměstí na moderní čtvrť s upravenou zelení a veškerou infrastrukturou se nachází nedaleko centra. To je dostupné autem přímou cestou po nábřeží, která mimo špičku zabere okolo 10 minut. Pohodlná je však i cesta tramvají nebo na kole po příjemné cyklostezce vedoucí mimo silnice. Jen pár minut trvá cesta k mateřské a základní škole, Rakouskému gymnáziu, Klasickému gymnáziu Modřany, Prague British International School, supermarketům a dalším obchodům. Přímo u domu je autosalon a čerpací stanice, v pěším dosahu privátní zdravotnické centrum, kavárna a zejména mnoho sportovišť včetně devítijamkového golfového hřiště.

Podlahová plocha 50,6 m², privátní zahrada 24,5 m².

Prodej formou postoupení smlouvy budoucí.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105544
  • Prodejní cena
    7 990 000 Kč / 319 217 €
  • Plocha k dispozici
    51 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupení garážového stání
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.