Historický objekt

Dobově zrekonstruovaný zámeček z období raného baroka disponuje upraveným anglickým parkem a přístavbou s wellness a bazénem. Nachází se v obci Jaslovské Bohunice, která je vzdálena pouhých 45 minut od Bratislavy a do 15 minut od Trnavy. Historická budova nabízí možnost hotelových služeb a je vhodným objektem na konání kongresů, svateb a jiných eventů. Zámeček původně patřil významnému evropskému aristokratickému rodu Dezassse, konkrétně hraběti Františku Xaverovi Dezasse de Petite Verneuille.

Kromě zámečku se na pozemku nachází přístavba s bazénem, kolonáda a zahradní pavilón. Suterén zámečku je rozdělen na dvě úrovně – s restaurací a vinárnou. Přízemí zámečku tvoří vstupní hala s recepcí a kanceláří, kuřácký salonek, restaurace s kapacitou 52 hostů, zimní zahrada, kuchyně a místnosti pro personál. V patře je umístěno 9 pokojů a mezonetový apartmán s vlastní terasou, manažerský apartmán s biliárovým stolem a zasedací místností. Nad ním v podkroví jsou další 2 pokoje. Wellness část je k původní stavbě připojena prosklenou chodbou a nachází se zde bazén s protiproudem a hloubkou 180 cm, bar, finská sauna a vířivka. Kongresový pavilón s celkovou plochou 800 m2 je vhodným prostorem pro svatby a jiné eventy.

Vybavení zahrnuje nové dřevěné stropy, nový krov a střešní krytiny, novou keramickou dlažbu, koberce v pokojích, podlahové vytápění v celém objektu včetně přístavby s bazénem, kompletně novou elektroinstalaci, novou vzduchotechniku v kuchyni s nákladním výtahem (pro stravu) a dobové nadstandardní vybavení.

Lokalita Jaslovských Bohunic nabízí množství příležitostí k aktivní relaxaci – turistice, cyklistice, tenisu či golfu. Mezi turistické atrakce v okolí patří například 13 chrámů a židovská synagoga v Trnavě, Čachtický hrad, hrad Beckov nebo Červený kámen.

Nemovitost není památkově chráněna, což umožňuje novému vlastníkovi úpravy dle vlastních představ.

Interiér 1 609 m2, pozemek 5 512 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41045
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Užitná plocha
    1 609 m²
  • Zastavěná plocha
    1 893 m²
  • Pozemek
    5 512 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další historické objekty v lokalitě Trnavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.