U Malvazinky

V místě bývalých vinic, kde se dnes nachází honosná rezidenční čtvrť, v sousedství unikátní prvorepublikové kolonie řadových domků, vzniká na rohovém pozemku komorní developerský projekt U Malvazinky. Čtyřpodlažní dům poskytne po kompletní rekonstrukci bydlení s téměř rodinnou atmosférou.

O projektu
V polovině dvojdomu, stojící na rohovém pozemku, vznikají 3 kvalitně vybavené byty a 3 ateliery. Bytové jednotky ve vyšších podlažích nabízí z oken či balkonů krásné výhledy na panorama Prahy, ateliéry směřují do vlastních předzahrádek. Na pozemku stojí samostatná dvojgaráž. Dům nemá výtah.

Byty
Ateliéry v přízemí mají výměry 42 a 41 m2 a předzahrádky 30 m2. V 1. patře je ateliér o velikosti 40,9 m2 s balkonem (5 m2) a bytová jednotka 2+kk (42,3 m2) s balkonem (5 m2), 2. patro tvoří byt 3+kk s plochou 83,1 m2 a 2 balkony (dohromady 10 m2), dále je zde vstup do podkrovního bytu rozkládajícího se na 92,5 m2 s terasou (4 m2) a působivými výhledy na Prahu. Balkony mají východní či západní orientaci. Kvalitní standard vybavení zahrnuje vinylové a dřevěné podlahy, okna s hliníkovými rámy a trojskly, rozvod UPC. Byty budou kompletně dokončené včetně finálních povrchů, koupelen atd. Vytápění z centrální plynové kotelny.

Lokalita
Vyhledávanou klidnou čtvrť krášlí mnoho významných architektonických památek a upravené zahrady s bohatou zelení, jednou ze zdejších dominant je památný, přes 160 let starý dub. V blízkosti je také několik parků, například Paví vrch nebo zahrada Santoška. Lokalita poskytuje příjemné bydlení v pohodlném dosahu služeb. V docházkové vzdálenosti funguje soukromá mateřská škola, státní MŠ a ZŠ, kavárna, supermarket, rehabilitační klinika s bazénem nebo dětské hřiště. Ke stanici metra a obchodně-zábavnímu centru Anděl se lze dostat autobusovým spojem během 5 minut.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35711
  • Adresa
    U Malvazinky, Praha 5, Smíchov
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.