Přehled jednotek

Lidový dům Bedřichov

Mít komfortní zázemí v jednom z nejoblíbenějších středisek Jizerských hor, pouhou hodinu jízdy od okraje Prahy, užívat si pohodlí i výhledů do krajiny, od domu přímo vyrazit na běžkách na Jizerskou magistrálu, za letních nocí pozorovat oblohu posetou hvězdami. To umožňuje nový prémiový projekt Lidový dům, který bude splňovat veškerá očekávání zájemců. 

O projektu
Lidový dům býval jedním z center společenského života v obci. Architekt projektu si ve svém návrhu dal za cíl přiblížit se co nejvíce původní podobě a zároveň ji nově reinterpretovat. První etapa celého projektu kopíruje podobu historického objektu a vnáší do něj nádech modernosti a funkčnosti. Původní kamenné podezdívky budov z druhé a třetí etapy projektu jsou přeměněny na pevné betonové podstavce, které budou přecházet do tmavého dřevěného obložení stoupajícího až po lidové vykládané štíty domů. U všech domů v projektu byl kladen důraz na přirozené splynutí s okolní horskou krajinou a zároveň na vytvoření zázemí pro komfortní bydlení.

Byty
V "Liďáku" vznikne 7 bytových jednotek 3+kk a 1 retailová jednotka, výměry bytů jsou od cca 60 do cca 90 m2. Druhá etapa bude zahrnovat moderní stavbu "Centrum", která nabídne 9 bytů, retailový prostor, společné prostory pro obyvatele a sklepy. K vybraným jednotkám bude příslušet terasa či předzahrádka. Majitelům bytů bude k dispozici venkovní a podzemní parkování a velká plocha zeleně u řeky Nisa. Nakonec přibudou i 2 luxusní chalety, každý vybavený vlastní relaxační a wellness zónou a terasou.

Lokalita
Bedřichov leží v překrásné horské oblasti s bohatým sportovním a kulturním vyžitím. Centrum obce nabízí široké spektrum aktivit včetně sjezdovek, běžeckých tras, cyklotras, restaurací a sportovních zařízení. Za zmínku určitě také stojí nedaleká Jizerská oblast tmavé oblohy, kde je možné nerušeně pozorovat tisíce hvězd. V pohodlné vzdálenosti je město Liberec s veškerou infrastrukturou a zábavou pro celou rodinu.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.lidovydumbedrichov.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105758
  • Adresa
    Jablonec nad Nisou, Bedřichov
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.