Přehled jednotek

Vyšehrad 612

Není v Praze moc míst, kde cítíte historii více než zde. U hradeb obklopujících Vyšehrad, místo opředené mnoha legendami a spojené s počátky českých dějin. V tomto klidném zeleném koutu Prahy, který tvoří protiklad k sousední, dynamicky se rozvíjející čtvrti Pankrác, právě vzniká unikátní rezidence, která se má stát výkladní skříní české interiérové architektury. Všech 27 bytů, které v budově vznikají, představují jedinečnou a neopakovatelnou možnost pořízení si vlastního bydlení v dokonalé rezidenční lokalitě. Uprostřed veškeré občanské vybavenosti, avšak stále s dostatkem klidu a soukromí. Pár kroků od stanice metra, případně s vlastním parkováním v podzemní garáži. Při vstupu do Táborské brány, ve stínu vyšehradských hradeb a s dechberoucími výhledy na ikonickou baziliku sv. Petra a Pavla či na Pražský hrad.

O projektu
Komorní rezidence zasazená na unikátní místo umožní svým obyvatelům využívat vyšehradské parky téměř jako svou zahradu, relaxovat zde, vypít si ranní kávu nebo večerní drink, venčit pejsky, chodit s kočárkem nebo dětmi na hřiště. Historický duch místa budou vkusně doplňovat moderní interiéry rezidence zpracované českým studiem. Interiéry na vysoké úrovni nejsou tendenční a poplatné trendům, jsou nadčasové, vkusné a vyzrálé. V rámci projektu Vyšehrad 612 dojde ke kompletní přestavbě vnitřních prostor budovy do interiérové architektury nejvyšší úrovně a zároveň k celkové obnově venkovního pláště stavby a kompletní výměně technického vybavení objektu. Terasy a balkóny budou poskytovat uklidňující výhledy do zeleně. Parkování je zajištěno v podzemní garáži, budova má 2 výtahy, vytápění a chlazení objektu je řešeno centrálně. 

Byty
Projekt nabídne široké portfolio kategorií bytů, a to od malých a dokonale prostorově efektivně řešených studií pro jednotlivce či páry, až po neopakovatelné dvoupodlažní mezonety se střešními terasami a pohlednicovými výhledy. Vysoký standard zahrnuje kvalitní dubovou podlahu Oakcent, velkoformátovou dlažbu a obklady v neutrálních zemitých tónech od výrobce Citistone, sanitu Laufen a Kartell by Laufen, designové podomítkové baterie Grohe Essence, interiérové dveře bez zárubní a chladicí jednotku Samsung. Ke každému bytu je nutné dokoupit sklepní kóji a je možná koupě garážového stání

Lokalita
Unikátní poloha přímo u vyšehradského opevnění umožňuje mít jeho parky a přírodu doslova na dosah ruky a pár metrů od domu. Dům leží na pomezí městských částí Prahy 2 a 4, tudíž během chvíle dojdete na výtoňskou náplavku, k tepu a kosmopolitnímu rytmu velkoměsta. Přímo v rezidenční budově se nachází zavedené masážní centrum Tawan, které skvěle zapadá do klidového konceptu projektu. V bezprostředním sousedství domu je mnoho skvělých restaurací, kaváren, ale i státních či soukromých škol. V blízkosti funguje sportovní areál, wellness centrum nebo Kongresové centrum Praha. Budova je umístěna takřka v sousedství stanice metra Vyšehrad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104784
  • Adresa
    Lumírova, Praha 4, Nusle
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.