Přehled jednotek

Nová Cihelna

Nová Cihelna je zcela nový rezidenční projekt, vznikající v místě bývalé cihelny fungující od 17. století. Po dokončení nabídne nadčasové byty pro stálé i prázdninové bydlení přímo v malebném lázeňském městečku Třeboň, které je součástí biosférické rezervace UNESCO a leží uprostřed romantického ráje pro cyklisty, rybáře i milovníky wellness a relaxace.

Dokončení je plánováno na podzim 2026.

Pro kompletní přehled jednotek kontaktujte naši kancelář nebo navštivte webové stránky projektu www.nova-cihelna.cz.

Projekt
Architektonický návrh domu svým pojetím od studia Archispace odkazuje k místní tradici pálení cihel, zároveň klade důraz na využití nízkoenergetických materiálů i množství zeleně zpříjemňující klima v bytech, na balkonech, lodžiích, terasách a předzahrádkách. Rezidentům budou přímo v projektu k dispozici kavárny a obchůdky. Další služby, historické jádro městečka i rekreační plocha na břehu rybníku Svět jsou v pohodlném pěším dosahu. Byty v Nové Cihelně tak svým majitelům vedle možnosti vlastního bydlení nabízejí i zajímavou investiční příležitost a průběžné výnosy z krátkodobých či dlouhodobých pronájmů.

Jednotky
V projektu se nabízí celkem 56 bytových jednotek a 15 ateliérů o dispozicích 1+kk až 4+kk a podlahových plochách 28–120 m2. Dispozice, velikost a skladby jednotek umožňují zájemcům široký výběr dle konkrétních potřeb a možností. Byty jsou koncipovány tak, aby vyhovovaly potřebám stálého bydlení i rekreačním účelům. Ke každé jednotce je nutné dokoupit parkovací stání a sklep. Většina bytů bude s balkonem, lodžií nebo vlastní zahradou. Všechny jednotky budou k prodeji v dokončeném stavu, součástí standardu je rekuperace, podlahové vytápění, plastová okna s trojskly, kvalitní vinylové podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, v koupelnách velkoformátová dlažba a sanita Grohe v moderním temném odstínu Hard Graphite.

Lokalita
Malebné městečko Třeboň leží v srdci biosférické rezervace UNESCO, v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních lokalit České republiky. Představuje tak ideální základnu pro milovníky přírody a vyznavače aktivního odpočinku. Ve městě s bohatou lázeňskou tradicí a živou gastro scénou si na své přijdou i labužníci, kteří umí vychutnávat život všemi smysly. Rezidenční projekt Nová Cihelna je situovaný v klidné části Třeboně, v pěším dosahu lázní Aurora či pláže rybníku Svět. Procházkou nebo nenáročnou projížďkou na kole se lze snadno dostat do unikátně zachovalého historického jádra městečka, které obklopuje romantická jihočeská krajina. Vynikající dopravní dostupnost autem díky 20 km vzdálenému sjezdu z dálnice D3, při cestách vlakem je výhodou poloha na jednom z hlavních železničních koridorů.


Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101783
  • Adresa
    Svobody, Jindřichův Hradec, Třeboň
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.