Byt, 2+kk

Zajímavá nabídka klasického městského bytu, nákladně a vkusně zrekonstruovaného dle architektonického návrhu. Atraktivní lokalita Praha 6 – Dejvice, v boční ulici lemované vzrostlým stromořadím.

Účelnou dispozici bytu ve zvýšeném 1. podlaží tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní, ložnice, oddělená malá pracovna s oknem, koupelna, samostatná toaleta a vstupní hala. Obývací pokoj je orientován na jih do ulice, ložnice na sever do tichého zeleného vnitrobloku. Okna bytu jsou ve výšce cca 3 m od země.

Byt prošel v r. 2021 kompletní nákladnou rekonstrukcí, při níž byly použity vysoce kvalitní materiály. Designový interiér vznikl podle návrhu architekta. Podlahy jsou nové dřevěné parketové, v koupelně je podlahové vytápění. Dveře jsou věrnými replikami původních, nové jsou i vstupní dveře. Špičková kuchyně je vybavena spotřebiči vyšší řady Siemens a betonovou kuchyňskou deskou i jídelním stolem. V ložnici je vestavěná skříň, kupní cena zahrnuje také další vestavěný nábytek na míru. Vytápění řeší nový plynový kotel Vaillant. K bytu přísluší komora na patře a sklep. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.

Oblíbená lokalita s veškerou infrastrukturou a perfektním spojením do centra. Pár kroků od domu je železniční zastávka, odkud se lze dostat během chvilky do centra na Masarykovo nádraží, v blízkosti je též tramvajová a autobusová zastávka, v pěším dosahu i stanice metra Dejvická nebo Hradčanská. Autem se dá snadno vjet do tunelového komplexu. Lokalita se spoustou upravené zeleně, v okolí jsou parčíky a dětská hřiště, pěšky je možné dojít i do Královské zahrady.

Interiér dle prohlášení vlastníka 64,60 m2 (vč. komory na patře 1,7 m2), sklep.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    44084
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    65 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.