Byt, 4+1

Přímo u břehu Liptovské Mary, na jednom z nejkrásnějších míst na Slovensku, v novém rezidenčním komplexu Marina Liptov nabízíme k prodeji moderní 4pokojový penthouse v luxusním provedení s 360stupňovým výhledem a velkoryse pojatou terasou. Apartmán je vhodný nejen pro vyznavače jachtingu, ale i pro lidi hledající víkendový únik z ruchu velkoměsta.

Pro zvýšený komfort vede vstup do interiéru přímo z výtahu. Interiérový koncept je založen na otevřenosti – čtyřpokojový apartmán obsahuje 78metrový obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelní částí, dále 2 koupelny, 2 samostatné toalety a 3 pokoje. Z každého pokoje je zabezpečen přístup na krytou terasu s celkovou výměrou téměř 114 m2 a nepopsatelným výhledem přes vodní dílo na Tatry. K bytu přísluší 2 garážová stání a 2 sklepní kóje bez příplatku.

Všechny střešní byty/apartmány v projektu mají panoramatický výhled na přehradu i hory a prodávají se zařízené v nejvyšším standardu. Jako bonus jsou v ceně zahrnuta i setkání s architektem, který po koupi zařídí byt dle individuálních představ nových majitelů.

Malebná a klidná lokalita na břehu přehrady v obklopení majestátních vrchů leží jen kousek od Tatralandie, Bešeňovej či Liptovského Mikuláše a Ružomberka. Marina Liptov disponuje jedinečným přístavem pro lodě i plachetnice či půjčovnou lodí. Komplex nabízí široký rozsah služeb včetně wellness centra. Kompletní občanská vybavenost lokality, vybudovaná infrastruktura střediska a široké možnosti rekreačních i sportovních aktivit Liptovské Mary činí z apartmánů Marina Liptov luxusní koncept bydlení i aktivního odpočinku v jednom z nejkrásnějších míst Slovenska či příležitost perspektivní investice.

Interiér 163 m2, terasa 114 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43715
  • Prodejní cena
    35 290 152 Kč / 1 396 800 €
  • Podlahová plocha *
    164 m²
  • Lodžie
    114 m²
  • Celková plocha
    277 m²
  • Parkování
    2 parkovací místa
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Žilinský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.