Byt, 3+kk

Moderní byt s východně orientovanou lodžií a garážovým stáním je umístěný v 5., předposledním podlaží nedávno dokončeného bytového domu s výtahem v komplexu Smíchov City, který je koncipován jako čtvrť krátkých vzdáleností. Jedinečný obytný soubor s parkem a promenádou se rozkládá mezi pěší zónou na Andělu a Smíchovským nádražím, blízko Smíchovské náplavky a ostrova Císařská louka. 

Dispozice bytu se skládá z obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní, 2 ložnic, koupelny, samostatné toalety, zádveří a chodby s vestavěnou šatnou. Ze všech pokojů se vstupuje na lodžii. Celý byt je orientovaný směrem na východ do ulice Nádražní a směrem k Vltavě. 

Dům byl zkolaudován v r. 2023. Velkoplošná okna jsou dřevěná s trojskly, ke standardu bytu patří dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba a obklady, sanita značek Villeroy & Boch, Grohe a Hansgrohe, bezfalcové interiérové dveře, vstupní protipožární dveře bezpečnostní třídy III s 5bodovým uzamykáním, domovní videotelefon BTicino. Kuchyně se žulovou pracovní deskou je od společnosti Hanák. Kupní cena zahrnuje sklep a garážové stání s autonabíječkou, sklep i parkovací stání se nachází ve stejném podlaží (2. PP). Budova splňuje parametry nízkoenergetického domu, všechny přístupy jsou bezbariérové, obyvatelé mohou využívat zahradu vyhrazenou pouze pro 1 sekci komplexu. O bezpečí rezidentů se stará přístupový a kamerový systém i 24hodinová recepce

Součástí čtvrti je pěší zóna, v přízemí budov postupně přibývají obchody, kavárny, restaurace, bistra a další provozovny. V okolí funguje veškerá občanská vybavenost včetně sportovišť a škol, nedaleko je Francouzské lyceum. Cesta do centra trvá jen pár minut, a to buď metrem, tramvají či vlakem, při cestách autem je výhodou snadný nájezd na Městský okruh.  

Podlahová plocha 84,3 m2, lodžie 5,4 m2, sklep 2,6 m2

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41913
  • Prodejní cena
    15 950 000 Kč / 637 235 €
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.