Byt, 4+kk

Velký světlý byt po pečlivé kompletní rekonstrukci, s podílem na společné zahradě ve vnitrobloku je umístěn ve 2. podlaží klasického bytového domu s výtahem. Budova stojí na atraktivním místě čtvrti Černá Pole v boční ulici mezi parkem Lužánky a náměstím 28. října s parkovou úpravou, v pěším dosahu vily Tugendhat.

Půdorys tvoří obývací pokoj propojený s kuchyní, 3 ložnice, z toho 2 do klidné ulice a parčíku, 1 do vnitrobloku (v současnosti ložnice, dětský pokoj, pracovna), 2 koupelny (jedna s vanou, druhá s toaletou a sprchovým koutem, na plánu označená jen jako WC), šatna, zádveří, balkon do vnitrobloku a velkoryse pojatá komora vhodná k uložení např. kol, ale i spousty dalších věcí a vybavení.

Světlý byt s vysokými stropy byl kompletně zrekonstruován v r. 2016 (podlahy nově vybudovány až od trámů, nové rozvody elektřiny, plynu, vody a topení v mědi). Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči Siemens (indukční varná deska, myčka, digestoř), pracovní deska je z dubového masivu. Dubové (ošetřené eko olejem) jsou i podlahy a designové posuvné dveře do obývacího pokoje, další interiérové dveře jsou ze smrkového masivu. Okna do ulice jsou dřevěná kastlová, do vnitrobloku eurookna, ve všech pokojích jsou sítě proti hmyzu. Zdrojem tepla a teplé vody je vysoce výkonný plynový kotel Baxi, v koupelnách a zádveří je podlahové vytápění. Součástí vybavení jsou bezpečnostní vstupní dveře a domovní telefon, k jednotce přísluší sklep. Rekonstrukce domu proběhla v r. 2000 (včetně kompletních inženýrských sítí), nyní je v přípravě zvětšení balkonů, revitalizace zahrady, nová fasáda do vnitrobloku, výměna výtahu, úprava společných prostor, později i sklepů. Parkovat lze přímo před domem v rezidenční zóně.

Dům je součástí prestižní čtvrti Černá Pole, umístění u malého upraveného parčíku s klasickým kruhovým záhonem a u vstupu do parku Lužánky zajišťuje klid a široké možnosti venkovních odpočinkových i sportovních aktivit. V okolí funguje kompletní občanská vybavenost: mateřská a základní škola, ZUŠ, gymnázium, obchody, restaurace, kavárny, pošta, lékařské služby nebo Městské divadlo. Střed města je snadno dostupný tramvají i pohodlně pěšky.

Interiér 135 m2, balkon 2 m2 (po rekonstrukci 9 m2), sklep 3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39926
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    135 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.