Byt, 3+1

Rohový byt se zimní zahradou v jedné z nejvyhledávanějších rezidenčních lokalit současnosti. Umístěný pár kroků od největšího pražského parku Stromovka, uprostřed živé čtvrti Letná nabízí možnost bydlení dle představ nového majitele se zachováním původních architektonických prvků, které dodávají celému prostoru kouzlo.

Praktická dispozice bytu ve 2. podlaží nabízí 3 pokoje orientované do Sochařské ulice a samostatnou kuchyni orientovanou do ulice U Studánky. Všechny pokoje jsou přístupné z prostorné vstupní haly. Dále je zde koupelna s vanou, komora, chodba a samostatná toaleta. Pokoje jsou nyní průchozí, 1 krajní místnost má vstup do rohového prostoru ("arkýře") vhodného pro např. zimní zahradu nebo stylovou pracovnu s knihovnou. Za kuchyní se nachází další cca 6 m2 velká místnost s oknem, kterou lze propojit se zimní zahradou nebo vytvořit 2. koupelnu (nyní se zde nachází kuchyňská linka). Dispozici je také možné upravit na 4+kk tak, že by v krajním pokoji vznikl obývací pokoj s kuchyňským koutem a z původní kuchyně s chodbou se stala menší ložnice/pracovna.

Interiér je vhodný k rekonstrukci. Současné vybavení zahrnuje nová špaletová okna, původní dubové parkety, dřevěné dveře, kachlová kamna a samozřejmostí jsou rovněž vysoké stropy. Kupní cena zahrnuje velký sklep.

Oblíbená rezidenční lokalita 3 minuty chůze od zastávky tramvaje a tou pak 5 minut na metro A nebo C. Na konci ulice se nachází mateřská a základní škola, poblíž několik hřišť, fitness centrum a kompletní škála služeb včetně OC Stromovka. V okolí fungují stylové kavárny, bary, restaurace a bistra. Parky Stromovka a Letná jsou jen několik minut pěšky.

Interiér 117,5 m2, 12,5 m2 sklep.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36815
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    118 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.