Byt, 4+kk

Stometrový byt s balkonem s klimatizací se nachází v privátním areálu jen se 14 jednotkami s venkovním bazénem, saunou, dětským hřištěm a letní kuchyní, kousek od parku a stanice metra.

Tento byt s okny do klidného dvora a do stráně se nachází v 1. patře krajního, tzv. Viničního domu, který je součástí tří kompletně zrekonstruovaných historických řadových domů. Byt momentálně prochází částečnou rekonstrukcí s úpravou dispozice na 4+kk, je možné ještě ovlivnit jeho podobu nebo standardy dokončení. Kuchyňská linka není součástí kupní ceny. Uvažované dispoziční řešení dle přiloženého půdorysu.

Byt je ve velice dobrém technickém stavu. Podlahové vytápění v celém bytě s regulací každé jednotlivé místnosti plus klimatizace opět s možností regulace jednotlivých místností. Kupní cena zahrnuje garážové stání, parkovací místa pro návštěvy jsou vyhrazena před vjezdem do areálu.

Uzavřený areál je hlídaný kamerovým systémem. Hlavní vjezd na dálkové ovládání, uzamykání všech dveří v objektu je řešeno jedním programovatelným tzv. „master klíčem“. Areál má svého správce, který se stará o všechny společné prostory. Pro obyvatele je v areálu k dispozici venkovní bazén s odpočinkovou plochou s lehátky, sauna, dětské hřiště s prolézačkami a pískovištěm, venkovní ohniště a kryté sezení v původní kovárně pro rodinná a přátelská setkávání, vybavené letní kuchyní s grilem a TV.

Pár metrů od rezidence je zastávka autobusů, 5 minut chůze je konečná stanice metra A Nemocnice Motol. Kousek nad rezidencí je nákupní centrum a sportovně-relaxační park Ladronka. Místo umožňuje rychlé cesty na letiště a výjezdy z Prahy směrem na Plzeň (a dále do Německa) nebo na Karlovy Vary. V těsné blízkosti se nachází nemocnice s pohotovostí (vč. dětské). Nedaleko je také koupaliště Motol, Břevnovský klášter nebo Obora Hvězda.

Interiér 96,9 m2, balkón 5,5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26843
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 784 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    96 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    102 m²
  • Parkování
    1 garážové a 1 venkovní parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.