Byt, 5+kk

Exkluzivní střešní byt se 4 ložnicemi, 2 terasami a 2 parkovacími stáními ztělesňuje bydlení nejvyššího standardu v nadčasovém rezidenčním projektu Braník Residences. Tato unikátní nemovitost s jedinečným výhledem na panorama Prahy a stráně Prokopského údolí se nachází v žádané lokalitě Prahy 4, v blízkosti centra města, avšak s okamžitým přístupem k přírodě.

Plně vybavený byt v posledním patře (3. NP) novostavby s výtahem s přímým vstupem do bytu. Na více než 70 metrový obývací pokoj s jídelní částí navazuje samostatná kuchyně s technickým zázemím a toaleta. Do hlavní ložnice se vstupuje přes prostornou šatnu, ke které přiléhá koupelna se sprchovým koutem a vanou. Na opačné straně bytu jsou umístěny další 3 ložnice, 2 koupelny, toaleta a chodba. Z každé obytné místnosti je možné vstoupit na jednu či obě terasy s fascinujícím výhledem. K bytu náleží 2 parkovací stání s možností dobíjení elektrovozů a velkorysá sklepní kóje, oboje na 3. podzemním podlaží. Novostavba z r. 2021 je obklopena zelení přístupnou všem obyvatelům domu.

Rezidenci, která v roce 2021 vyhrála prestižní cenu "Nejlepší rezidenční projekt do 30 jednotek", charakterizuje důraz na kvalitní architekturu, špičkové materiály a chytré technologie. Velkoryse pojatý interiér bytu navržený renomovaným architektem vystihují 3 metry vysoké stropy a obrovská okna (s automatickými žaluziemi), která prosvětlují všechny obytné místnosti. Dřevěné podlahy, bezfalcové dveře se skytými zárubněmi vysoké až ke stropu s klikami z krystalu a vestavěné skříně na míru z lakovaného dřeva umocňují prvotřídní dojem. Kuchyňská linka obložená italskou keramikou Laminam je vybavena spotřebiči Siemens, Miele a stropní digestoří Faber. Nábytek je především značky PROSTORIA, BoConcept, jídelní židle švýcarského výrobce VITRA. Koupelny a toalety obložené kombinací tureckého mramoru, keramiky a betonové stěrky, jsou vybaveny sanitou Catalano, chromovými bateriemi Axor Citterio a sprchovými zástěnami Hüppe Aura. Osvětlení MODULAR, OCCHIO a Flos bylo pečlivě vybráno v rámci návrhu interiéru. V koupelnách, na chodbách a v zádveří jsou instalovány světlovody a stěny lemuje LED osvětlení. Zdi jsou chlazené a vytápěné pomocí tepelného čerpadla, v koupelnách funguje podlahové vytápění. Ovládání domácnosti zjednodušuje systém Loxone SMART HOME.

Klidná lokalita Prahy 4 – Braník je snadno dostupná z centra Prahy jak autem, tak hromadnou dopravou. Okolí nabízí mnoho možností aktivního vyžití, od cyklostezky, přes sportovní a plavecký areál, až po golfové hřiště. Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v širším okolí Prahy 4. 

Podlahová plocha 230,9 m2, terasa 67,5 m2, 2. terasa 15.8 m2, sklep 14,9 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace
  • Podlahové topení
  • Chytrá domácnost

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    106069
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    231 m²
  • Terasa
    83 m²
  • Celková plocha
    314 m²
  • Světlá výška stropu
    3 m
  • Parkování
    2 parkovací stání s možností dobíjení elektrovozů
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.