Byt, 3+kk

Luxusně zařízený apartmán s terasou a výhledem na hrad, s klimatizací nebo parkováním přímo před domem. Byt se nachází v posledním podlaží nově postaveného bytového domu s výtahem v prestižní lokalitě v historickém centru Bratislavy v Dunajské ulici. 

Dispozice bytu začíná vstupní chodbou se šatnou a samostatnou toaletou. Prostor pak přechází do vzdušného obývacího pokoje s jídelním koutem a přímým vstupem na terasu s výhledem. V bytě je dále samostatná kuchyň vybavená kamennou pracovní deskou, ložnice se šatnou a vstupem na terasu, pracovna nebo velkoryse pojatá koupelna. 
 
Standard bytu zahrnuje hliníková okna s trojskly a venkovními hliníkovými žaluziemi, velkoplošné dřevěné parkety a keramickou dlažbu, klimatizaci, vytápění vlastním plynovým kotlem Viessmann prostřednictvím deskových radiátorů a teplovzdušných konvektorů, inteligentní ovládání domácnosti nebo ozvučení Bang & Olufsen. Byt je vybaven kvalitním zařízením, jako je nábytek Tonin Casa, sanitární keramika Villeroy & Boch nebo pračka AEG. Kuchyně je vybavena americkou lednicí, vestavěnou mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. V domě je výtah. Rezidenční parkování možné přímo před domem, nebo je možnost pronájmu stání v garáži v protější budově.
 
Atraktivní poloha Starého Města v blízkosti nábřeží Dunaje, Hviezdoslavova náměstí a historické budovy Slovenského národního divadla. Občanská vybavenost je na dosah ruky, stejně jako rychlé spojení na všechny spoje MHD nebo hlavní silniční tahy.

Interiér 97 m2, terasa 17 m2.


Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105956
  • Prodejní cena
    16 080 435 Kč / 639 000 €
  • Podlahová plocha *
    97 m²
  • Terasa
    17 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.