Byt 1+kk, 2.NP, č. A2.2

Unikátní studio s balkónem se nachází v nové rezidenci vznikající pod taktovkou českého studia v klidném zeleném koutu na pomezí Prahy 2 a 4, u hradeb obklopujících magické místo Vyšehrad spojené s počátky českých dějin. Uprostřed veškeré občanské vybavenosti, avšak stále s dostatkem klidu a soukromí, pár kroků od stanice metra. Dokončení projektu na konci r. 2024. 

Účelnou dispozici jednotky ve 2. podlaží tvoří obytný prostor s přípravou na kuchyňský kout, koupelna s WC a předsíň. Z obytné místnosti vede vstup na balkón. 

Investor umožňuje koupi bytu ať už ve stávajícím stavu nebo plně dokončený na základě individuálních požadavků. Špičkový realizační tým investora je připraven pro dokončení interiéru věnovat klientům neomezenou péči a servis. Budova v nadčasovém designu je vybavena výtahem, vytápění a chlazení bytů je řešeno centrálně. K jednotce je nutné dokoupit sklepní kóje a je možná koupě garážového stání.

Rezidence je usazena na výjimečném místě umožňujícím svým obyvatelům využívat sousední vyšehradské parky i veškerou blízkou občanskou vybavenost. Přímo v budově se nachází masážní studio, během chvíle je možné dojít na výtoňskou náplavku, v bezprostředním sousedství rezidence funguje mnoho skvělých restaurací i kaváren, sportovní areál, wellness centrum nebo Kongresové centrum Praha, kde se pořádají kulturní akce. Rezidence je umístěna takřka v sousedství stanice metra Vyšehrad, v docházkové vzdálenosti jsou i tramvajové zastávky.

Podlahová plocha 31,6 m2, balkón 3.6 m2.

Vizualizace jsou návrhem možného dokončení pod vedením architekta celého projektu. 

Pro více informací kontaktujte kancelář. 

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105310
  • Prodejní cena
    6 120 000 Kč / 242 905 €
  • Podlahová plocha *
    32 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    35 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.