Byt, 5+kk

Velmi prostorný klimatizovaný mezonet loftového typu, se dvěma terasami poskytujícími působivé výhledy do korun stromů i na věže kostela sv. Cyrila a Metoděje, se rozkládá ve dvou nejvyšších podlažích historického bytového domu. Nedávno zrekonstruovaná elegantní budova stojí v atraktivní lokalitě na rozhraní Nového Města a Karlína, v boční ulici u parku na Vítkově. 

Ve vstupní úrovni (5. NP domu) se nachází velký obývací pokoj s přípravou na kuchyni, 2 ložnice, koupelna, samostatná toaleta, technická místnost/šatna, chodba a předsíň. Z předsíně a obývacího pokoje je vstup na terasu. Schodiště v obývacím pokoji vede do podkroví, kde je umístěna ložnice s en-suite koupelnou a s toaletou, 2 druhá ložnice nebo prostor s přípravou pro wellness. Z ložnic a chodby  je možné vstoupit na terasu s nádhernými výhledy. Obě terasy jsou orientované na východ do vnitrobloku.

Ke kvalitnímu standardu patří ateliérová okna Schüco s elektricky ovládanými plissé žaluziemi a dřevěná eurookna s trojskly a přípravou na exteriérové žaluzie, dubové podlahy, dlažba a obklady Macroni Factor, vstupní protipožární bezpečnostní dveře Sapeli v barvě dub natur, interiérové dveře Sapeli Elegant/Komfort s kováním M&T Morgan, sanita SAT a Laufen, baterie Grohe, klimatizace LG ve všech pokojích, podlahové vytápění s digitálním termostatem (zdroj tepla a ohřev vody plynovým kotlem Wolf), koncové prvky elektro značky ABB řady Levit a domovní videotelefon. Dům má reprezentativní společné prostory a nový výtah, obyvatelům je k dispozici vnitroblok s posezením a upravenou zelení.  

Umístění v širším centru metropole umožňuje pěší dosah všeho potřebného. V bezprostředním okolí fungují obchody, restaurace, kavárny, bistra, školy všech stupňů, kulturní vyžití nabízí blízký multifunkční prostor Forum Karlín. Možnost příjemné relaxace v přírodě a sportovní vyžití nabízí park na vrchu Vítkov nebo blízká cyklostezka podél Vltavy. Do pěti minut chůze je vzdálena přestupní stanice metra Florenc, tramvajové zastávky i mezinárodní autobusový terminál.

Podlahová plocha 155,4 m2, terasy 21,4 m2, pavlač 14,5 m2 (k výlučnému užívání).

Předpokládaný termín kolaudace červen 2024, byt bude k předání v září 2024. 

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105074
  • Prodejní cena
    24 000 000 Kč / 950 307 €
  • Podlahová plocha *
    155 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Celková plocha
    177 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    2 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.