Byt, 2+kk

Stylový vzdušný klimatizovaný loftový byt s terasou a úchvatnými výhledy do korun stromů Wilsonova lesa je umístěn ve 3. patře rezidence umístěné ve čtvrti Žabovřesky s bohatými možnostmi sportovního vyžití.

Loft se skládá z cca padesátimetrového obytného prostoru s otevřenou kuchyní, dále koupelny (vana, walk-in sprcha, 2 umyvadla), samostatné toalety a schodiště. Galerie nad obytným prostorem slouží jako ložnice, na interiér v hlavní úrovni bytu plynule navazuje jihozápadně orientovaná terasa s nerušeným výhledem do dalekého okolí. 

Komorní rezidence s 5 jednotkami vytvořená kompletní rekonstrukcí zchátralé historické budovy byla dokončena v r. 2021, budova splňuje parametry velmi úsporné energetické třídy B. Designový návrh bytů byl svěřen mladému progresivnímu architektovi. S kvalitními vinylovými podlahami příjemně kontrastují antracitové okenní rámy i zábradlí galerie a balkonu, v tmavé barvě je i kuchyně a dlažba s obklady v koupelně. Okna jsou hliníková s trojskly a předokenními roletami na dálkové ovládání, okna do ulice mají i vnitřní rolety. V celém bytě je podlahové vytápění, vytápět je možné i klimatizací. Terasa má povrch z exotického dřeva a stínění markýzou. K bytu je možné pronajmout garážové stání v domě, obyvatelům domu je k dispozici společný sklep využívaný jako posilovna. Dům nemá výtah.

Čtvrť Žabovřesky, původně zemědělská oblast, je dnes díky bohaté zeleni a spoustě architektonických skvostů jednou z nejhezčích brněnských čtvrtí. V okolí domu fungují obchody včetně nákupního centra, tenisová hala a další sportoviště, bistra, kavárny, restaurace či lékařské služby. Kousek od domu staví tramvaje, cesta do středu města zabere necelých 10 minut, daleko není ani do přírody – krátkou procházkou lze dojít do Wilsonova lesa nebo na Kraví horu.

Podlahová plocha 80 m2 + galerie 28 m2, terasa 12 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104301
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    108 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    120 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.