Byt, 2+kk

Jižně orientovaný zrekonstruovaný byt s 3,1m vysokými stropy je umístěn ve 4. podlaží komorního bytového domu stojícího v sousedství revitalizované oblasti a výstavby moderní čtvrti Smíchov City, jen pár kroků od parku a stanice metra.

Plochu bytu tvoří obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna (se sprchovým koutem, WC a přípojkou na pračku) a předsíň.  

Byt byl kompletně zrekonstruován v r. 2020, na podlahách jsou parkety ve stromečkovém vzoru, v koupelně a na chodbě dlažba i obklady v designu mramoru. Pěkně tvarovaná špaletová okna jsou nová a je možné je zastínit textilními roletami. Kuchyňská linka má dřevěnou pracovní desku a vestavné spotřebiče (indukční varnou desku, myčku nádobí, chladničku), v ložnici je vestavěná šatní skříň. Vytápění elektrokotlem Bosch, ohřev vody bojlerem a podlahové topení v koupelně. Historický dům s bohatě zdobenou fasádou a 11 bytovými jednotkami je momentálně bez výtahu, studie na jeho výstavbu je již připravena. 

Dům se nachází v širším centru nedaleko stanice metra Anděl (Na Knížecí), blízko jsou i tramvajové zastávky či autobusový terminál. V okolí funguje spousta kaváren, restaurací, stylový street food trh Manifesto, ale také obchody či lékařské služby. Kousek je do upravených parků, hned u domu se rozkládají sady Na Skalce a park Mrázovka

Podlahová plocha 44,6 m2, sklep 6 m2. 

Možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 1,99%, fixací do srpna 2025 a aktuální výší zůstatku cca 3.800.000 Kč.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103823
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 437 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Světlá výška stropu
    3,10 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.