Byt, 4+kk

Prosluněný byt s jedinečnými výhledy na Vltavu a do okolní přírody je umístěn v podkroví prvorepublikového viladomu bez výtahu, s pouze 3 bytovými jednotkami, společnou zahradou a parkováním v Praze 6 – Sedlci. Místo poskytuje bohaté sportovní vyžití, mezinárodní školu Riverside School v pěším dosahu a letiště v krátké dojezdové vzdálenosti.  

Dispozici bytu rozkládajícího se po celém 3. podlaží tvoří světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, vzdušná koupelna (rohová vana, WC, umyvadlo, otopný žebřík a přípojka na pračku) a předsíň s malou úložnou komorou. Okna obývacího pokoje a 1 ložnice jsou orientované na východ, koupelna na jih a další 2 ložnice na západ

Byt byl zkolaudován v r. 2010, kdy byl dům kompletně zrekonstruován. Podlahy pokojů jsou plovoucí laminátové, v jedné ložnici přírodní marmoleum. Okna jsou plastová okna se sítěmi proti hmyzu a vnitřními žaluziemi, v obývacím pokoji navíc s kvalitními textilními roletami. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči značek AEG a Bosch, v koupelně je umyvadlo Villeroy & Boch v desce z umělého kamene. Vytápění je centrální plynové. K bytu přísluší velký cihlový sklep (21 m2) a 1 parkovací stání na dvoře za branou na dálkové ovládání. Obyvatelé mohou využívat sušárnu v suterénu domu a upravenou travnatou zahradu s bylinkami, jedlými keři a stromy i okrasnými rostlinami. Nad bytem je příprava na společnou střešní terasu. V domě není výtah.

Místo s nevšední atmosférou leží mezi několika přírodními památkami, přímo u přívozu na pravý břeh Vltavy s oblíbenou cyklostezkou a inline dráhou. Kousek od domu je velké dětské a workoutové hřiště. Výborné dopravní spojení zajišťují vlaky (stanici metra Nádraží Holešovice 7 min., Masarykovo nádraží 12 min.) a autobusy ke stanici metra Dejvická. V pěším dosahu je prestižní škola Riverside School, v krátké dojezdové vzdálenosti jsou mezinárodní školy ISP a ParkLane nebo kampus ČZU. 

Pronajato do 30.9. 2023 s možností prodloužení nájemní smlouvy. 

Podlahová plocha 89,8 m2, sklep 21,2 m2, podíl na společné zahradě o celkové výměre 313 m2.


Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101407
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 189 Kč
  • Podlahová plocha *
    90 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.