Byt, 5+kk

Nadčasový penthouse plný světla, s terasou a s velkolepými výhledy na metropoli je součástí jedinečného komplexu zasazeného do lukrativního místa v bratislavské Kolibě. Byt spojuje výhody novostavby s moderními designovými prvky ve vysokém standardu kvalitních značek. Výhodou je samotné umístění projektu v tiché slepé uličce na dosah ruky od srdce Bratislavy.

Současná dispozice 5pokojového penthousu nabízí vstupní chodbu s vestavnou šatnou, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelní částí, 2 dětské pokoje, pracovnu, hlavní ložnici, koupelnou s walk-in sprchovým koutem a toaletou. Vstup na slunnou terasu je přes velkoplošné prosklené dveře, které prosvětlují celý obývací pokoj.

V interiéru převažují čisté linie, výsledný elegantní dojem se umocňuje zejména v kombinaci s mramorovými podlahami a zlatými akcenty na doplňcích a světlech. Standardem vybavení jsou velkoformátová hliníková okna, exteriérové elektrické žaluzie, stropní chlazení, podlahové vytápění ve všech pokojích.

Blízké okolí se vyznačuje skvělou občanskou vybaveností včetně zastávek MHD, kaváren, restaurací i škol. V pěším dosahu je soukromá anglická školka, potraviny, pekárna a oblíbený rozsáhlý park Gaštanica s dětským hřištěm. Okolí nabízí též mnoho možností pro cykloturistiku, letní i zimní sporty či procházky po rozlehlých loukách na Kolibě. Lokalita je vyhledávaná díky svému umístění v blízkosti přírody a zároveň rychlé dostupnosti centra města autem i MHD.

Interiér 157 m2, terasy 94 m2, 2 parkovací místa za příplatek.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101396
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    157 m²
  • Terasa
    94 m²
  • Celková plocha
    251 m²
  • Parkování
    20 000 - 30 000 EUR
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.