Byt, 2+kk

Stylově zrekonstruovaný byt s noblesou první republiky, vzdušným interiérem, designovým vybavením, dvěma balkony a výhledem na katedrálu sv. Víta se nachází v 5. podlaží klasického bytového domu s výtahem. Cihlová budova stojí na rozhraní Dejvic a Hradčan, v boční ulici lemované vzrostlým stromořadím. 

Současná dispozice bytu nabízí obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou a dvěma balkony, ložnici s odděleným pracovním koutem, koupelnu, samostatnou toaletu, vstupní halu a šatnu. Slunné balkony u obývacího pokoje poskytují pohlednicové výhledy na panorama Hradčan, ložnice je orientovaná do klidného zeleného vnitrobloku. Vybudováním příčky ve 48 m2 velkém obývacím pokoji lze aktuální dispozici 2+kk přeměnit na 3+kk

Citlivá rekonstrukce podle návrhu renomované architektonické kanceláře byla dokončena v r. 2020. Cílem úprav bylo sladění historických prvků s moderními a zajištění vysokého standardu se zachováním původní atmosféry. Podlahy jsou dřevěné třívrstvé, obývací pokoj má klimatizační jednotku, okna a balkonové dveře jsou věrnými replikami původních včetně neobvyklého členění, koupelna je vybavena kvalitní sanitou, decentní kuchyňská linka vybavená značkovými spotřebiči neruší reprezentativní vzhled obytného prostoru. Interiér vyniká také dostatkem úložného prostoru, k jednotce přísluší i velký sklep. Kupní cena zahrnuje vyobrazený designový nábytek (jídelní stůl a židle budou odlišné). 

Dům stojí v boční ulici s parkovou úpravou. V krátké pěší vzdálenosti jsou oblíbené kavárny, ale také obchody, restaurace, pošta a další služby. Výbornou dostupnost MHD zajišťují blízké tramvajové i autobusové zastávky, stanice metra Dejvická a Hradčanská nebo železniční stanice, která bude v budoucnu i zastávkou rychlodráhy na letiště. Autem se lze během chvilky napojit na tunelový komplex. Krátkou procházkou je možné dojít k zahradám u Pražského hradu, do Stromovky nebo do Letenských sadů.

Podlahová plocha 94 m2, balkony 5 m2, sklep 10,2 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101071
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    94 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    99 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    10 m²
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.