Byt, 1+1

V uzavřeném komplexu Penati Golf Resort exkluzivně nabízíme k prodeji moderní jednopokojový byt v nové etapě oblíbeného projektu LuxApartments. Předpokládaný termín kolaudace objektu je duben 2024.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba s možností umístění vestavěné šatny, koupelna s přípravou na sprchový kout, toaleta a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Pokoj umožňuje vstup na lodžii s přímým výhledem na jezero. Obyvatelům bude k dispozici společná prádelna v suterénu domu. K bytu lze přikoupit či pronajmout parkovací stání a sklepní kóji.

Nízkoenergetický dům bude vybaven výtahem, standard budou tvořit hliníková okna s trojskly, předpříprava na vnější žaluzie, vytápění a chlazení pomocí vlastního tepelného čerpadla pro každý byt, přípojka na optický internet. Resort je zabezpečen 24hodinovou automatickou recepcí s monitorovaným vstupem.

Malebná a poklidná lokalita představuje dokonalý odpočinek v objetí přírody a soukromého resortu Penati Golf Resort s nejlepším golfovým hřištěm na Slovensku, necelých 100 km od Bratislavy i Brna (většina cesty po dálnici). V rozlehlém areálu rozprostírajícím se na několikahektarovém pozemku se dá odpočívat mnoha způsoby: kromě golfu je zde možnost cykloturistiky, nordic walking, pěších procházek, vodních bicyklů, plavání i plachtění po jezeře stejně jako odpočinek na soukromé pláži. Na své si zde přijdou příznivci sportovního rybolovu, tenisu či inline bruslí. Nechybí ani dětské hřiště a restaurace.

V soukromém areálu se plánuje dobudovat wellness centrum, prodejnu s farmářskými potravinami, druhá restaurace i 24hodinový fitness.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100764
  • Prodejní cena
    2 779 997 Kč / 109 990 €
  • Podlahová plocha *
    22 m²
  • Lodžie
    5 m²
  • Celková plocha
    27 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Trnavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.