Byt, 3+kk

Moderní světlý byt se 2 balkony, krásnými výhledy na hladinu řeky a s garážovým stáním je součástí prémiového projektu Marina Island, několik kroků od golfového hřiště. Oblíbená, stále se rozvíjející čtvrť Holešovice v širším centru, místo se vším potřebným včetně bohatých možností kulturního i sportovního vyžití. 

Praktické dispoziční řešení bytu v 6. podlaží nabízí obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou a balkonem, privátní zónu na opačné straně bytu tvoří 2 ložnice, koupelna (s vanou, sprchovým koutem, WC a umyvadlem) a samostatná toaleta. V hlavní ložnici je nika se šatnou, vestavěný trezor, z předsíně je přístupná komora s přípojkou na pračku, která nabízí další úložný prostor. Východně orientovaný balkon u obývacího pokoje, na nějž se vstupuje velkým proskleným posuvným portálem, poskytuje přímý výhled na řeku, druhý balkon se vstupem z obou ložnic směřuje na západ do parčíku rezidence s okrasnou fontánou. 

Ke standardu patří masivní dubové třívrstvé podlahy, energeticky úsporná trojitá skla oken a balkonových dveří s venkovními elektrickými žaluziemi, interiérové dýhované dveře Hanák, vyhřívaná podlaha v koupelně, vodovodní baterie Hansgrohe, sanita Laufen, sprchový kout Hüppe a vana Riho. Kuchyňská linka značky Sykora s celokeramickou pracovní deskou je vybavena vestavnými spotřebiči Bosch a americkou lednicí Samsung. Vytápění je řešeno centrálně. Kupní cena zahrnuje garážové stání a prostorný sklep. Rezidence dokončená v r. 2018 nabízí privátní fitness centrum, společenskou místnost, centrální vstup přes recepci, kamerový systém, ostrahu nebo automatickou myčku aut a kol v garáži.

Zdařilý rezidenční komplex se rozkládá v místě bývalého přístavu u poloostrova mezi řekou a jejím slepým ramenem. Projekt navázal na původní zástavbu Holešovic s plnohodnotnou infrastrukturou, v pěším dosahu je tak plno obchodů, restaurací, bister a kaváren, školy včetně prestižního Montessori gymnázia Duhovka, divadla La Fabrika a Jatka78, Centrum současného umění DOX nebo kreativní centrum Vnitroblock, ale také sportoviště, například golfový klub nebo tenisové kurty. Cesta do centra je rychlá MHD, autem, na skútru či kole, pohodlně se dá napojit na cyklostezku propojující celou Prahu. Tramvajové zastávky jsou kousek od domu, blízko jsou také stanice metra Palmovka, Nádraží Holešovice i Vltavská.

Podlahová plocha 97,1 m2, balkony 11,6 m2 a 9,7 m2, sklep 12,9 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100394
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    9 936 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    97 m²
  • Balkón
    21 m²
  • Celková plocha
    118 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.