Administrativní budova

Nabízíme k prodeji čtyřpodlažní funkcionalistickou budovu vhodnou na administrativní i obchodní účely. Budova se nachází přímo v centru Žiliny na Mariánském náměstí. 

Stavbu tvoří prostorný suterén, přízemí se dvěma obchodními prostorami a 2 nadzemní podlaží. Nemovitost je vhodná pro vlastní využití a protože prostory v budově jsou aktuálně v pronájmu (stavební spořitelna, kadeřnictví, tetovací studio, prodejna prémiových tenisek), tak slouží též jako bezpečná investice

 K vybavení patří vlastní plynová kotelna, laminátové podlahy, kazetové stropy, plastová a dřevěná eurookna. 

Budova s travertinovým obkladem vytvořená dle projektu navrženého arch. M. M. Scheerem taktéž vyniká svou bohatou historií, která detailně datuje své předcházející vlastníky už od 16. století

Lokalitu Mariánského náměstí charakterizuje velká frekvence lidí, v okolí je množství provozoven, administrativních budov, kulturních center, hotelů a vysokých škol. Výhodou je samotné umístění přímo v centru města s bezproblémovým napojením na MHD všemi směry. 

Výměra budovy 916 m2 (suterén 224 m2, přízemí 240 m2, poschodí 2 x 226 m2). 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103553
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Čistá podlahová plocha budovy
    916 m²
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    916 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Žilinský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.