Designový nábytek

Woodface

Pokud zápasíte s nedostatkem prostoru nebo máte specifický interiér, který nejlépe vyplní vestavěné skříně na míru, obraťte se na zkušenou společnost Woodface.

Specializací české společnosti Woodface, která na trhu působí již od roku 1991, jsou vestavěné skříně na míru, šatní skříně a dělící příčky. Své produkty neprodává prostřednictvím dealerů, ale pouze přes svá vlastní zastoupení a svým klientů je tak schopná podat na všech místech stejně kvalitní a spolehlivý servis. Výroba produktů je soustředěna do jedné centrální provozovny, ve které jsou také vyvíjeny nové systémy a materiály, z nichž některé její konkurenti vůbec nenabízejí. Přijďte se o kvalitě nabízených produktů a služeb sami přesvědčit na některé z prodejních míst společnosti, kde si vše můžete v klidu prohlédnout, vyzkoušet a ověřit u zkušených prodejců. Vybírat můžete klasické i rohové skříně, skříně s vyklápěcí postelí nebo s vestavěnou pracovnou, různé dělící příčky, knihovny a komody, šatní skříně na míru, obývací stěny, zásuvky, interiérové dveře apod. Zaměření interiéru, návrhy i kalkulace pro vás připraví zaměstnanci Woodface zdarma, a to i v několika variantách. Spolehnout se můžete na perfektní zákaznický servis, kvalitu a rychlé dodací termíny.

  • Adresa
    Europark Štěrboholy,Nákupní 390/4,Praha - Štěrboholy,nám. Republiky 656/8,Praha 1,Fajtlova 1090/1,Praha 6,U Slavie 1527/3,Praha 10
  • Telefon
  • Web
    www.woodface.cz

Další designový nábytek

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.