Architekti

DAD Studio

Potřebujete zkušený a profesionální tým architektů, který vypracuje projekt týkající se interiéru nebo exteriéru vašeho domova, kanceláře, sociální či sportovní budovy nebo veřejného prostoru? Pak se obraťte na architektonickou kancelář DAD STUDIO, jež sídlí v Hradci Králové.

DAD STUDIO založili v roce 2004 dva profesní společníci – Ing. arch. Jiří Dařbuján a Ing. arch. Helena Dařbujánová. Dnes tuto společnost tvoří tři architekti, kteří zároveň spolupracují s řadou stálých externích pracovníků z různých odborných profesí. Mezi spolupracující výtvarníky studia patří například Milada Gabrielová, Michal Gabriel, Matyáš Chochola, Martina Marková a další. Architektonická kancelář DAD STUDIO zpracovává a připravuje architektonické studie, dokumentace pro územní a stavební řízení, prováděcí projekty, návrhy interiérů, návrhy výstavních expozic i design. Mezi obory činností patří rodinné a bytové domy, školské, sociální, sportovní a administrativní stavby a také stavby občanské vybavenosti. Portfolio realizovaných projektů zdobí například rozsáhlý areál Hotelu Rajská zahrada a
Wellness centra Vyhlídka v Novém Městě nad Metují. Tento projekt studio zpracovalo od prvotní studie přes prováděcí projekt až po projekt interiéru, včetně autorského dozoru při realizaci. Tento luxusní komplex získal nominaci na Stavbu roku 2014 a také cenu vyhlášenou časopisem Dolce Vita (kategorie Best of 2014 za nejlepší hotel). Mezi další projekty patří administrativní budova Fortel v Hradci Králové či Dům sociálních služeb pro seniory Kropáčka. Architektka Helena Dařbujánová se od roku 2009 věnuje také designu. Po opakovaném úspěchu u odborné i laické veřejnosti se společnost DAD STUDIO v roce 2012 rozhodla založit vlastní značku "Helena Dařbujánová". Stala se tak výrobcem a hlavním distributorem této značky. Jednotlivé výrobky prezentují práci těch nejšikovnějších královohradeckých řemeslníků – čalouníků, truhlářů, kovovýrobců i krejčovských salonů.

  • Adresa
    Mánesova 808/22,50002,Hradec Králové
  • Web
    www.dadstudio.cz

Další architekti

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.