Interiérové doplňky

KOLOVRAT

Potřebujete zařídit exklusivní nebo historické prostory luxusními či dobovými tkaninami a dekoracemi? Originální české dekorační a potahové látky v široké kolekci mnoha vzorů a barevných variací od moderních po klasické vyrábí firma KOLOVRAT, ČM s.r.o.

Jedná se o českou rodinnou firmu s dlouholetou tradicí ve výrobě žakárových tkanin ve vlastní tkalcovně. Tento prestižní výrobce textilu nabízí i historické repliky tkanin (renesance, baroko, rokoko, empír, secese, art deco, tkaniny inspirované dílem Alfonse Muchy atd). Společnost KOLOVRAT, ČM s.r.o. dodává textil i pro exklusivní interiéry, vládní instituce, luxusní hotely a restaurace, divadla, muzea, zámky a historické objekty. Široká klientela pochází ze zahraničí. Na přání jsou tkaniny vyrobeny i v nehořlavém či nešpinivém provedení. Firma Vám dodá i záclony či zatemňující závěsy. Stylové okenní dekorace jsou připravovány na míru, včetně montáže i aranžmá. Na zakázku vám společnost KOLOVRAT, ČM s.r.o. připraví i originální textilní tapety, závěsy, ubrusy i přehozy. Více informací a kontaktů naleznete na níže uvedených webových stránkách, které jsou k dispozici v 6 světových jazycích. 

  • Adresa
    KOLOVRAT,ČM,spol. s r. o.,pražská kancelář/ vzorkovna: Staropramenná 29,Praha 5,150 00,ČM,spol. s r. o.,továrna: Sportovní 219,Chýnov 391 55
  • Telefon
  • Web
    www.kolovrat.cz

Další interiérové doplňky

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.