Pronájem komerčního areálu

Komerční areál s plochou 19 000 m2, situovaný na ulici Hády v Brně Maloměřicích, je nabízený k pronájmu jako funkční celek, poskytuje kvalitní kancelářské prostory s parkováním, zděné dílny se zázemím, nevytápěné sklady a zpevněnou manipulační plochu.

Kancelářská budova nabízí k pronájmu celkem 4 130 m2 (přízemí až 4. patro) kancelářských prostor ve vysokém standardu, disponuje recepcí, nepřetržitou ostrahou, kamerovým systémem, klimatizací s možností vytápění a bezbariérovým přístupem. Školící centrum v suterénu budovy. Každé patro má svou kuchyňku, příruční sklad a kopírovnu. Ve 4. patře je možnost využití venkovní terasy o výměře 80 m2 s posezením a panoramatickým výhledem na Brno. Výhodou je možnost parkování až pro 300 vozidel, manipulační zpevněná plocha v rámci areálu, která umožňuje vjezd a parkování osobních a nákladních vozidel.

Součástí areálu jsou dále zděné,vytápěné dílny se zázemím o výměře 920 m2, nevytápěné sklady o výměře 633 m2 a zpevněné pozemky o celkové rozloze 13 145 m2.

Lokalita:
Výborná dopravní dostupnost autem a městskou hromadnou dopravou. Přímo před areálem se nachází autobusová zastávka Červený písek. Centrum města je vzdálené cca 17 minut jízdy autem.

Vybavení a služby:
Recepce
Ostraha 24/7
Kamerový systém
Klimatizace
Vytápění
Bezbariérový přístup
Zátěžové koberce
Venkovní žaluzie
LED úsporné osvětlení s možností regulace intenzity osvětlení
Protipožární detektory

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.
 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101466
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Celková plocha
    19 000 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    19 000 m²
  • Plocha kanceláří
    4 130 m²
  • Minimální plocha
    4 130 m²
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další průmyslové areály v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.