Obchodní prostory

Nebytové prostory v přízemí architektonicky významné polyfunkční budovy Schön v centru Starého Města se vyznačují svou nadstandardní a kompaktní dispozicí, charakteristickou pro tvorbu slovenského architekta a klíčové osobnosti slovenské architektury Fridricha Weinwurma. V polyfunkční budově v Obchodní ulici se právě finalizuje důkladná rekonstrukce s cílem zachovat původní funkcionalistickou architekturu z první poloviny 20. století, zachované jsou původní vysoké stropy dosahující výšky 3,5 metru.

Obchodní prostor tvoří open space, který má díky přímému vstupu z frekventované obchodní ulice široké možnosti využití.

Součástí standardu je vzduchotechnika pro výměnu vzduchu, chlazení a topení, zvukotěsná izolační hliníková okna s trojsklem, která zajišťují maximální odhlučnění. Kompletní rekonstrukce budovy zahrnuje výměnu střechy, nové rozvody inženýrských sítí, povrchové úpravy stěn, vnějších částí budovy, jakož i renovaci vstupní části včetně nového výtahu a autovýtahu. Sedmipodlažní objekt si zachovává i původní polyfunkčnost – v prvních dvou podlažích budou sídlit obchodní a kancelářské prostory.

Klíčová bratislavská ulice Obchodní je jedna z nejdynamičtějších ulic Starého Města již od 18. století. Po celé své délce je tvořena budovami zejména s obchodními a kancelářskými prostory, službami, kavárnami a restauracemi, čímž představuje centrum bratislavského dění. Přímo v ulici jsou zastávky MHD, ke vstupu do historického centra s Michalskou bránou se lze dostat do 1 minuty pěší chůze.

Celková plocha prostoru je 222 m2.

Cena nájmu 18 eur/m2 + energie a služby + DPH.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34355
  • Měsíční nájemné
    15 € za m² / 380 Kč za m²
  • Plocha k dispozici
    222 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.