Byt, 4+kk

V prestižní lokalitě historického centra v Gorkého ulici nabízíme k pronájmu čtyřpokojový apartmán se saunou v 5. podlaží budovy s výtahem. Prostory jsou vhodné i na kancelářské využití. Lokalita Starého Města v blízkosti nábřeží Dunaje, Hviezdoslavova náměstí a historické budovy Slovenského národního divadla. Občanská vybavenost na dosah ruky stejně jako rychlé napojení na všechny druhy MHD i hlavní silniční tahy.

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní, 3 ložnice, 2 toalety, koupelna, sauna s relaxační místností se sprchovým koutem.

Apartmán je částečně zařízený nábytkem včetně šatních skříní, kuchyňských elektrospotřebičů, TV se satelitním přijímačem. Možnost venkovního parkovacího stání k dispozici za příplatek. Standard tvoří laminátové podlahy, topení a chlazení pomocí fancoil jednotek, vzduchotechnika, nový kuchyňský kout, střešní okna zn. Velux.

Cena pronájmu 1 300 eur + DPH, energie 370 eur + DPH, parkovací stání 163 eur + DPH.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40308
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    370 EUR Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    148 m²
  • Parkování
    venkovní stání 163 eur/měsíc
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.