Byt, 3+kk

Moderní prostorný byt s garážovým stáním a velkou terasou je umístěn ve 2. podlaží komorního bytového domu zasazeného do lukrativní lokality Starého Města - Slavína.

Dispozici bytu tvoří světlý obývací pokoj spojený s kuchyní, jídelnou a přilehlou jižní terasou s trávníkem, 2 ložnice s vestavěnými skříněmi na míru, koupelna (se sprchou a WC), vstupní chodba se samostatnou toaletou s umyvadlem. Z obou ložnic i z koupelny je možný vstup na východní terasu.

Standard zahrnuje velkoformátová hliníková okna s vnějšími hliníkovými elektrickými žaluziemi, dřevěné podlahy, stropní klimatizaci, protipožární bezpečnostní vstupní dveře, zabezpečovací zařízení, designové tapety a sanitární vybavení značek Duravit, Geberit a Hansgrohe. Vytápění vlastním plynovým kotlem.

Součástí kupní ceny je 1 garážové stání a sklep, obojí přístupné pohodlně výtahem, a také kompletní stylové interiérové ​​zařízení.

Lokalita nabízí bydlení v prestižní, velmi klidné bratislavské čtvrti s množstvím zeleně, krásnými výhledy a v sousedství centra, které je dostupné jak pěšky tak spoji MHD. V blízkosti je několik mateřských a základních škol. Možnost relaxace v zeleni nabízí především rozlehlý Horský park.

Podmínkou koupě bytu je koupě i sousedního bytu o rozloze 150 m2 (interiér 114 m2, terasa 57 m2, sklep 4 m2) za cenu 830 000 eur, spolu oba byty za 1 480 000 eur.

Interiér 99 m2, terasa 47 m2, sklep 4 m2.

Na základě stávajících opatření mimořádně nabízíme také videoprohlídky nemovitostí v reálném čase.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35383
  • Měsíční nájemné
    78 492 Kč / 3 100 €
  • Poplatky za služby
    300 EUR Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    103 m²
  • Terasa
    47 m²
  • Celková plocha
    150 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • K dispozici od
    Ihned
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.