Rodinný dům, 6+kk

Nadčasová třípodlažní rodinná vila se šesti pokoji, postavená na hradním kopci, nabízí kromě prostorného interiéru také saunu, vířivku, venkovní bazén či letní kuchyni a nevšední výhled na Slavín. Klidná a žádaná lokalita v blízkosti Horského parku zajišťuje kompletní občanskou vybavenost.

Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj se vstupem do zahrady, kuchyně s jídelnou, pokoj (pracovna) se šatnou a vstupem na terasu, vstupní hala, walk-in šatna, garáž s přístupem do spíže, sklad, toaleta pro hosty a komora. V 1. patře se nachází noční zóna – 3 ložnice s vlastními koupelnami, samostatná walk-in šatna a prádelna. 2. patro je vyhrazeno pro hlavní ložnici s prostornou terasou, velkou šatnou a koupelnou se solitérní vanou, walk-in sprchovým koutem a toaletou.

Standardem jsou hliníková okna, podlahové topení, stropní chlazení, samostatný termostat topení a chlazení v každém pokoji, smart osvětlení, kuchyňské spotřebiče značky Siemens a AEG včetně zabudovaného kávovaru a domácí vinotéky. Samozřejmostí prémiové kuchyně je i parní trouba a ohřívač talířů. V obývacím pokoji je umístěn krb a sedací souprava značky Flexform, prémiové jsou taktéž šatny Poliform, svítidla Artemide, termostatické baterie Hansgrohe a AXOR či postele značky VI-SPRING. Vytápění z vlastní kotelny se zásobníkem značky Buderus. Celý objekt včetně pozemku je zabezpečen bezpečnostním systémem včetně kamer a alarmu. Na zahradě stojí domek se SPA (finskou saunou Klafs), letní kuchyní a koupelnou se sprchou, vířivka Hotspring, nerezový bazén, dětské hřiště a venkovní jídelna.

Tato vila s nadčasovou architekturou a vysokým standardem je určena pro náročného klienta, který hledá komfortní a ničím nerušené bydlení přímo v centru města na hradním kopci. Procházka Hradním údolím vás za 15 minut přivede do pěší zóny. Nedaleko se nachází také městský lesopark Horský park vhodný na procházky, sport a relax. Lokalita je snadno dostupná z kterékoli části města a je vybavena potřebnou infrastrukturou.

Interiér 397 m2 + terasy + 40 m2 wellness dům s letní kuchyní, pozemek 1 118 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39381
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    437 m²
  • Terasa
    92 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    529 m²
  • Pozemek
    1 118 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.