Prvorepubliková vila

Historizující čtyřpodlažní vila, postavená v r. 1928 předním bratislavským architektem Jozefem Erdélym, se zahradou a projektem na 4 nadstandardní prostorné bytové jednotky, wellness s bazénem, fitness, výtah a podzemní garáž, stojí v exkluzivní čtvrti centra Bratislavy.

Slunečná, západně orientovaná vila s parkem v zahradě byla precizně vsazena do okolní zástavby s přihlédnutím na vytvoření soukromí a zároveň zachování zajímavých výhledů. Vila se nabízí ve stavu před renovací, s vydaným platným stavebním povolením, přičemž bourací práce a statická část již byly realizované. Dispozici budovy bude tvořit na prvním, ustoupeném podlaží 100 m2 velký dvojpokojový byt s výstupem do zahrady, wellness s rozlohou 100 m2 a technická část domu s rozlohou 257 m2. V prvním nadzemním podlaží je plánován třípokojový byt s terasou a rozlohou 170 m2; ve druhém podlaží třípokojový byt o rozloze 175 m2 s terasou a balkonem. Poslední podlaží domu bude tvořit galeriový mezonet s balkonem a 2 koupelnami, s celkovou plochou 230 m2.

Tato lukrativní vilová čtvrť a ulice Fraňa Krála je jednou z nejlepších adres v Bratislavě. Má výbornou strategickou polohu, nachází se v těsné blízkosti Grasalkovičova paláce a jeho zahrady, Bratislavského hradu a historického centra. Kromě kompletní občanské vybavenosti v bezprostředním okolí se v této ulici nachází velké množství zachovaných, architektonicky jedinečných vil a zahrad plných zeleně, které lokalitu činí žádanou a historicky hodnotnou.

Užitná plocha 1 035 m2, obytná plocha 770 m2, terasy 34 m2, pozemek 711 m2, garáž pro 5 aut, vnější stání pro 3 vozy.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33504
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    1 035 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    440 m²
  • Pozemek
    711 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.