Rodinný dům, 7+1

Prvorepublikový jižně orientovaný dům, s výhledy do údolí malebné řeky, stojí v tradiční vilové zástavbě na kraji chráněné krajinné oblasti. Obec s veškerými službami a rychlým spojením s Prahou je tradičně vyhledávanou rezidenční lokalitou.

Dispozice podsklepeného domu nabízí možnost vytvořit tři samostatné jednotky: schodišťová chodba je v každém podlaží dveřmi oddělena od obytné zóny. Přízemí tvoří byt 4+1 s balkonem, jehož součástí je obývací pokoj s americkými kamny, samostatná plně vybavená kuchyně s původní pecí a oknem do zahrady, jídelna, 2 ložnice, spíž, veranda, koupelna s WC a samostatná toaleta. Druhé podlaží s vlastním vstupem ze zahrady nabízí 3+1 s terasou. V podkroví se nachází 3 místnosti a půda pro rozšíření obytného prostoru. Hlavní místnosti ve všech podlažích jsou orientovány na jih a poskytují úžasné výhledy na malebnou krajinu.

K působivé atmosféře přispívají dřevěné parkety, dveře a špaletová okna s původními klikami, masivní schodiště a hala obložená dřevem. Vytápění elektrickými přímotopy, plyn je zaveden ke hranici pozemku, stejně jako kanalizace. Na udržované zahradě pod vzrostlými stromy, u kvetoucích keřů nebo jezírka s lekníny, najdete řadu míst jako stvořených k romantickému posezení, kde se můžete kochat unikátními výhledy. Bezproblémové parkování před domem nebo v menší garáži (lze ji zvětšit).

Klidná a vyhledávaná tradiční rezidenční lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost: jsou zde obchody včetně supermarketu, dvě základní školy a několik mateřských škol, dětský a rodinný klub s kroužky a vzdělávacími aktivitami, restaurace, stylové bistro, cukrárna, lékárna, kino a množství příležitostí k aktivnímu odpočinku (cyklistika, tenisové kurty, zimní stadion, nespočet běžeckých či turistických tras v okolníchlesích či podél řeky). Snadná dostupnost do centra Prahy vlakem i autem - několik minut jízdy autem na kraj Prahy nebo vlakem ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží.

Interiér cca 380 m2, zastavěná plocha 393 m2, zahrada 1480 m2, pozemek 1873 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27853
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    380 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    393 m²
  • Zahrada
    1 480 m²
  • Pozemek
    1 873 m²
  • Parkování
    Garáž na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.