Rodinný dům, 4+kk

Designové rodinné sídlo s bazénem, ​​saunou, vlastním vinohradem, jezírkem či kouskem lesa sestává z několika objektů, které jsou rozmístěny po rozsáhlém pozemku. Lokalita vzdálená pouhých 35 minut od Bratislavy poskytuje absolutní soukromí a uspokojí potřeby i nejnáročnější klientely.

Dispozici rodinného domu v denní části tvoří zádveří se šatnou a skrytým úložným prostorem, prostorný obývací pokoj s krbem a výhledem do zahrady, samostatná kompletně vybavená kuchyň a jídelní část oddělená od obytné části stěnou se zabudovanou televizí. Kuchyně má vlastní spíž se skrytým vstupem. Noční oddělená část prvního podlaží se skládá z rodičovské ložnice se vstupem na terasu k bazénu, koupelny s prostorným sprchovým koutem a vlastní toaletou. Prostor doplňuje další toaleta a prostorná prádelna s pračkou a sušičkou Miele. Na 2. podlaží vede designové schodiště lemované stěnou s moderní instalací a osvětlením. Prostor otevírá galerie, ze které vedou vstupy do dvou identických ložnic s balkonem. V patře se nachází prostorná koupelna s podsvícenou vanou, sprchovým koutem, saunou a vyhřívaným odpočinkovým lehátkem. Koupelna má vlastní balkon s výhledem do zeleně.
V separovaném suterénu rodinného domu se nachází společenský prostor, jídelní prostor s vlastním kuchyňským koutem, vinárna a technické zázemí.

Vysoký standard domu zahrnuje velkoformátová hliníková okna s trojsklem, dřevěné parkety, stropní chlazení, podlahové vytápění (i v garáži) a krb. Kuchyně plně vybavená spotřebiči Miele a varnou deskou s vestavěným odsavačem par BORA. Standard exteriéru zahrnuje bioklimatickou pergolu s podsvícením a regulací jasu, elektrické screeningové rolety, exteriérové ​​ohřívače či sound systém. Garážová a vjezdová vrata na dálkové ovládání, smart závlahový systém. Infinity bazén má vířivou plošinu a oddechovou zónu s lehátky, pod kterou se nachází technické zázemí. Překrytí je elektrickou solární roletou. Celá usedlost je zajištěna bezpečnostním systémem.

Zahrada kromě udržované okrasné části nabízí také vinohrad s 240 kusy révy odrůdy Tramín červený a Sauvignon Blanc, ale také stovkou ovocných stromů. U vinohradu je k dispozici plně vybavená letní kuchyně s klimatizací a výhledem do zahrady.
Na pozemku se nachází garáž pro zahradní traktor, zděné ohniště s posezením či dětské hřiště. Ve spodní části pozemku je jezírko se šířkou přes celý pozemek a můstkem vedoucím do vlastního udržovaného lesa. Nechybí ani zděný zahradní domek a zadní vjezdová brána.

Obec Križovany nad Dudváhom je vzdálena pouhých 5 minut jízdy autem od Trnavy a přibližně 30 minut od Bratislavy. Obec se vyznačuje bohatým kulturním a společenským životem. Do 10 km je vzdáleno mnoho zajímavých míst na výlet či kulturní vyžití. Patří mezi ně množství muzeí, historických památek, koupališť či plaveckých stadionů nebo agrofarma, která nabízí vše pro milovníky koní a jezdectví.

Kolaudace 2021.

Celková podlahová plocha rodinného domu je 450 m2, z toho zastavěná 280 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105411
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    6 600 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Trnavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.