Pozemek

Slunný koncový pozemek o rozloze 902 m2, připravený k okamžitému zahájení výstavby, se nachází přímo v lázeňském městečku Luhačovice. Naprosto klidné místo v bývalém ovocném sadu a zároveň kousek od centra města, v němž se volné stavební pozemky již téměř nevyskytují.

Mírně svažitý až svažitý čtvercový pozemek má ideální jižní až jihozápadní orientaci, vyvýšená poloha umožňuje nerušené výhledy na město a zalesněné okolí. Je zde možné postavit až třípatrovou vilu s terasami. Na hranici pozemku jsou vybudovány přípojky inženýrských sítí (voda, elektřina, kanalizace). Součástí nemovitosti je i podíl na příjezdové asfaltové osvětlené komunikaci, umožňující pohodlný přístup k budoucímu domu z horní části pozemku. Pozemek je možné rozdělit na dvě části.

Nabízený pozemek leží cca 800 metrů od centra. Luhačovice jsou klidným lázeňským městečkem obklopeným lesy, ležícím na hranici chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Oblast vyniká čistotou vzduchu, nevede zde žádná rušivá rychlostní komunikace. Město má přímé autobusové spojení například s Brnem a Zlínem, vlakové s Uherským Hradištěm, Přerovem Olomoucí i Prahou.

Celková výměra 902 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42079
  • Prodejní cena
    4 490 000 Kč / 177 787 €
  • Cena za m²
    4 978 Kč / 197.10 €
  • Celková plocha
    902 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Zlínský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.