Pozemek

Velký pozemek pro stavbu rodinného domu na krásném, dokonale klidném místě nad vltavským kaňonem, v obci Březová-Oleško vzdálené cca 10 kilometrů od okraje Prahy.

Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, příjezd je po zpevněné komunikaci. Plocha je vhodná pro výstavbu rodinného domu nebo domu pro rodinnou rekreaci. Koeficient zastavitelnosti max. 20% plochy pozemku pro vlastní stavbu domu včetně garáž a 10% plochy pozemku pro zpevněné plochy.

Místo s řídkou zástavbou převážně rekreačních domů se nachází v dubohabrovém lese s vyhlídkovými místy nad Vltavou, v blízkosti přírodního parku Střed Čech. Z obce se lze příměstským autobusovým spojem dostat ke stanici metra Kačerov, autem trvá cesta na okraj Prahy asi 15 minut. Nedaleko funguje mateřská škola, další občanská vybavenost je v sousední Davli či nedalekých Dolních Břežanech.

Celková plocha 1 702 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41984
  • Prodejní cena
    10 600 000 Kč / 419 553 €
  • Cena za m²
    6 228 Kč / 246.50 €
  • Celková plocha
    1 702 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.