Pozemek

Stavební pozemek s celkovou rozlohou 2 382 m2 a s vinnými sklepy, vhodný k výstavbě rodinného domu i penzionu se rozkládá v přímém sousedství romantického zámeckého parku ve vyhledávané vinařské obci Valtice, která leží nedaleko CHKO Pálava a je součástí krajinného celku Lednicko-valtický areál.

Pozemek se skládá z rovinaté části, mírně svažité až velmi svažité s lesním porostem a terasami sousedícími se zámeckým parkem. Na pozemku jsou veškeré inženýrské sítě – plyn, voda i kanalizace, je zde i studna s vodou na zalévání. Součástí nemovitosti jsou zchátralé budovy k rekonstrukci (jedny z nejstarších ve městě, nemají památkovou ochranu), a 2 habánské sklepy – jeden sloužil k výrobě vína, druhý, původní s klenutým stropem je rozsáhlý a rozdělený na 2 části. Pozemek je možné zastavět do max. 50 % plochy, stavět či rekonstruovat lze na základech existujících staveb. 

Vynikající místo v blízkosti centra, parku i vinic umožňuje příjemné bydlení a zároveň je vhodné i pro penzion. V pěším dosahu jsou kavárny, restaurace, základní škola nebo Střední vinařská škola, obchody nebo pošta, nedaleko je také autobusové nádraží. Město má výhodou polohu pro cesty autem do Brna, Bratislavy i Vídně. Lednicko-valtický areál je zapsán do seznamu UNESCO a kromě mnoha kulturních historických památek jej charakterizuje také nádherná příroda, kterou je možné poznávat pěšky i pohodlně na kole.

Celková plocha 2 382 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105841
  • Prodejní cena
    20 500 000 Kč / 819 017 €
  • Cena za m²
    8 606 Kč / 343.80 €
  • Celková plocha
    2 382 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.