Pozemek

Mírně svažitý pozemek vhodný ke stavbě rodinného domu je situován v žádané lokalitě Prahy 6 s krásným výhledem na celou městskou část Liboc.

Oplocená plocha o výměře 1130 m2 je přístupná po asfaltové silnici a disponuje všemi inženýrskými sítěmi vyjma plynu. Na pozemku je nyní umístěna původní stavba z let okolo 1890, kterou si v tehdejší době vystavil advokát, obhájce ve věcech trestních, spisovatel a básník Julius Nejedlý jako své letní sídlo. Taktéž altán v horní části zahrady je historickým dílem z roku 1891, kdy sloužil jako Pavilon na Jubilejní zemské výstavě.

Stavby nacházející se na pozemku nejsou nijak památkově chráněny. Taktéž celý pozemek nespadá do žádné památkové zóny či ochrany, ani na něj nezasahuje ochranné pásmo sousedící Obory Hvězda.

Nemovitost se nachází v přímém sousedství obory Hvězda a 10 minut chůze od Ladronky. V krátké dojezdové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost: obchody včetně supermarketů a hobby marketů, školy od mateřských po gymnázium, restaurace, kavárny a další služby. Dopravní spojení zajišťují autobusy, metro a tramvaje z blízkých zastávek, lze jimi dojet do centra metropole. Zastávka metra Petřiny je vzdálená cca 8 minut pěší chůzí. Nedaleký nájezd na Pražský okruh a do tunelového komplexu zjednoduší cestování autem.

Celková plocha 1 130 m2, z toho zastavěná plocha 131 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105256
  • Prodejní cena
    39 700 000 Kč / 1 586 097 €
  • Cena za m²
    35 133 Kč / 1 403.60 €
  • Celková plocha
    1 130 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.