Pozemek

Stavební pozemky s vypracovaným projektem, stavebním povolením a výjimečným výhledem na štíty Vysokých Tater. Lokalita v blízkosti nejvyššího pohoří na Slovensku nabízí pestré možnosti volnočasových aktivit, dobrou dopravní dostupnost či potřebnou občanskou vybavenost.

Na území složeném z pěti sousedících pozemků o celkové výměře 5 226 m² jsou aktuálně k dispozici tři pozemky o výměře 1.140 m2, 980 m2 a 984 m2. Pro každý z pozemků je vypracován projek na výstavbu 6-pokojového rodinného domu s možností celoročního bydlení a vydáno právoplatné stavební povolení. Součástí projektu pro kadžý objekt je garáž pro dvě auta či odpočinková zóna s využitím pro bazén a grilování.

Developer doplňkově nabízí také realizaci výstavby domu na klíč. Každý z pozemků je ohraničen asfaltovou komunikací. Z inženýrských sítí jsou voda, kanalyzáce a elektřina přivedeny k hranici pozemku. Terén pozemku je mírně svažitý.

Pozemky se nacházejí v blízkosti Vysokých Tater s dostupnou občanskou vybaveností. Lokalita nabízí řadu rodinných aktivit jako turistika, vodní svět AquaCity Poprad, bobová dráha v Tatranské Lomnici, blízká lyžařská střediska ve Vysokých Tatrách, skialpinismus, či golfové hřiště. Město Kežmarok je vzdáleno jen 4 km, Poprad 18 km a Tatranská Lomnice 19 km.

Cena od 178 EUR/m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105149
  • Prodejní cena
    5 130 503 Kč / 203 148 €
  • Cena za m²
    4 500 Kč / 178.20 €
  • Celková plocha
    1 140 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Prešovský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.