Pozemek

Stavební pozemek o celkové rozloze 3 616 m2, na kterém lze postavit 2 rodinné domy, se rozkládá na jedinečném místě přímo u Škvorecké obory a Klánovického lesa, v malé obci Dobročovice ležící na okraji Prahy. Unikátní poloha zajišťuje blízkost přírody a služeb i snadné spojení s centrem Prahy. 

Na pozemku je možná výstavba 1 či 2 rodinných domů. Díky stávajícímu rodinnému domu určenému k demolici či celkové rekonstrukci je na pozemek přivedena elektřina a vodovod.

V sousedství se připravuje developerský projekt s rodinnými domy, dětským hřištěm a jedním bytovým domem s komerční plochou, kde může být například kavárna. Díky tomuto projektu dojde k revitalizaci území a přirozenému propojení se stávající zástavbou. 

Místo je výborně přístupné po nefrekventované asfaltové komunikaci, poloha pozemku umožňuje vytvořit přímý vstup do přilehlé obory. Veškeré potřebné služby jsou v krátké dojezdové vzdálenosti, blízko pozemku je autobusová zastávka, odkud lze během chvíle dojet k vlakovým spojům do centra Prahy. Cesty autem urychluje nedaleký nájezd na Pražský okruh, dostupnost místa se ještě zvýší po dokončení silnice I/12.

Celková plocha 3 616 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104941
  • Prodejní cena
    24 000 000 Kč / 952 570 €
  • Cena za m²
    6 637 Kč / 263.40 €
  • Celková plocha
    3 616 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.