Pozemek

Prostorný pozemek se stavebním povolením na rodinný dům se rozkládá v blízkosti návsi vinařské obce Nový Přerov ležící na česko-rakouském pomezí nedaleko Mikulova. 

Rovinatý pozemek o celkové výměře 1224 m2 je připraven k okamžitému zahájení stavby, přípojky inženýrských sítí jsou již vybudovány. Součástí nabídky je projekt dvoupodlažního rodinného domu o dispozici 6+kk s garáží, zastřešeným parkovacím stáním a velkou zahradní terasou. (Stavební povolení je na jiný typ rodinného domu, dům ve vizualizacích by byl třeba řešit změnou stavby před dokončením.)

V malebné obci funguje mateřská škola, prodejna potravin, restaurace i jezdecký klub, další občanská vybavenost je v blízkém Mikulově, který je pohodlně dostupný autem i autobusem. Obec obklopuje krásná jihomoravská krajina protkaná turistickými a cyklistickými trasami vedoucími mezi vinicemi, blízko je i na Pálavu. Brno je vzdáleno cca 30 minut jízdy, Vídeň necelou hodinu.    

Celková plocha 1224 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101372
  • Prodejní cena
    5 200 000 Kč / 206 063 €
  • Cena za m²
    4 248 Kč / 168.40 €
  • Celková plocha
    1 224 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.